Wij adviseren iedereen een machinecursus te volgen na aankoop van een nieuwe naai-, lock- of coverlockmachine. Natuurlijk zit er een duidelijke Nederlandse handleiding bij onze machines, maar steken toepassen, verschillende stoffen verwerken en allerhande tips en trucs geven we graag prijs tijdens de cursus.

Tijdens de vele gezellige workshops die we geven leggen we stap voor stap uit hoe een overhemd, t-shirt of colbert gemaakt kan worden, maar ook vind je creatieve-, meander- en patroontekenworkshops.
Daarnaast vergeten we onze jonge naai(st)ers niet. Iedere maand is er een kinderworkshop op een zaterdagochtend. Waarbij voor iedereen een naaimachine klaarstaat en onder begeleiding een waanzinnig project in elkaar wordt genaaid.

Cursussen en workshops vanaf september

Helaas hebben we tijdens de lockdown geen cursus of workshop kunnen/mogen geven.
Inmiddels komen er steeds meer versoepelingen en verwachten we dat we hier na de zomervakantie weer volledig invulling aan kunnen geven.
Natuurlijk gaan we als eerste de cursussen afmaken, die nog liepen. Want een aantal cursussen zijn abrupt gestopt. Daarnaast zullen alle cursisten die zich al ingeschreven hadden een bericht ontvangen voor het nieuwe cursusrooster. Zo krijg je als eerste de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwe data.
Tenslotte zal het complete cursusrooster geplaatst worden op onze website.

Er zullen veel data beschikbaar komen voor de machinecursussen voor de naaimachine, lockmachine en coverlockmachine zodat we de achterstand in opleidingen zo snel mogelijk weg werken en voor iedereen die op cursus wil ook een plek beschikbaar is.
Want we willen natuurlijk wel dat iedereen goed met zijn machine leert werken.